Обелоденето како Руските војници издржуваат на температури и до -70 степени!

За многу земји во светот студот се уште е несовладлива пречка. Но, се уште не постои мраз кој што  може да го скрши „воинствениот народ“,…

View More Обелоденето како Руските војници издржуваат на температури и до -70 степени!