(ВИДЕО) МОЖЕ ЛИ 40 CM БЛИНДИРАНО СТАКЛО ДА ЗАШТИТИ ОД РАКЕТЕН ФРЛАЧ ?!?

Во руско аматерско видео беше демонстрирано што навистина се случува со дебелото парче на блиндирано кога ќе биде погодено од боева противтенковска ракета. Видеото е…

View More (ВИДЕО) МОЖЕ ЛИ 40 CM БЛИНДИРАНО СТАКЛО ДА ЗАШТИТИ ОД РАКЕТЕН ФРЛАЧ ?!?