(ВИДЕО) Потег на Путин од кого никој не остана рамнодушен!

Претседателот на Русија, Владимир Путин не престанува пријатно да ја изненадува јавноста со своите гестови, кога е во прашање оддавање почит на својот народ.Сведок за…

View More (ВИДЕО) Потег на Путин од кого никој не остана рамнодушен!