americki-foki-studena-voda-terapija

Navy Seal – ладната вода е терапија, ова се бенефитите!

Кои се причините поради кои би требало секое наше туширање да го завршуваме со ладна вода? Како за почеток една од причините е тоа што…

View More Navy Seal – ладната вода е терапија, ова се бенефитите!