Грчева: Ако за знамето од Кутлеш му се суди на Тони, зошто не се суди за непочитување на законот за знамиња?!

,,Ако на Менкиноски му се суди за знамето од Кутлеш, зошто не им се суди на сите кои не го почитуваат Законот за употреба на…

View More Грчева: Ако за знамето од Кутлеш му се суди на Тони, зошто не се суди за непочитување на законот за знамиња?!
Bitkata za Radusha, vojna 2001, konflikt vo Makedonija

(Видео) Сетете се на Радуша, 2001 година!

Оваа песна е посветена на македонските бранители. Сети се на Радуша В сон ја сонив неа в рубаод цвеќа жолти црвенижолтите за мајки страдницрвени за…

View More (Видео) Сетете се на Радуша, 2001 година!