Bitkata za Radusha, vojna 2001, konflikt vo Makedonija

(Видео) Сетете се на Радуша, 2001 година!

Оваа песна е посветена на македонските бранители. Сети се на Радуша В сон ја сонив неа в рубаод цвеќа жолти црвенижолтите за мајки страдницрвени за…

View More (Видео) Сетете се на Радуша, 2001 година!