hrvat-tepacka-albanski-turisti

(Видео) Млад хрват се пресмета со тројца aлбански туристи!

Видео снимка објавена на социјалната мрежа твитер покажува видео на кое (како што наведува изворот) тројца Албански туристи влегуваат во конфликт со лица од локално…

View More (Видео) Млад хрват се пресмета со тројца aлбански туристи!