nato-mornarica-hrvatska

(ВИДЕО) Воените морнариците на Нато и Канада укотвени во Хрватска!

Сплит преплавен со НАТО војници и војници на Канадската кралска морнарица. По пристигнувањто на флотата на Канадската кралска морнарица, во Хрватски Сплит пристигнаа три дополнителни…

View More (ВИДЕО) Воените морнариците на Нато и Канада укотвени во Хрватска!