Руски воен предавник пребегнал од земјата со ,,ЛОВЕЦ” !

Иако ранет успева да го направи најспектакуларното бегство од земјата во целата историја на СССР. Пред нешто повеќе од 30 години во Турција се спушта…

View More Руски воен предавник пребегнал од земјата со ,,ЛОВЕЦ” !