hrvat-tepacka-albanski-turisti

(Видео) Млад хрват се пресмета со тројца aлбански туристи!

Видео снимка објавена на социјалната мрежа твитер покажува видео на кое (како што наведува изворот) тројца Албански туристи влегуваат во конфликт со лица од локално Хрватско население.

На видеото може да се забележи како три лица кои управуваат со моторцикли на четири тркала се движат по пешачка патека, при што еден од групата влегува во вербален конфликт со повозрасна особа.
Што понатаму се случува погледнете во видеото и оценете сами.

ВИДЕО

За повеќе вакви текстови следете не на Facebook (кликни тука)

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Главна цел на нашиот сајт е известување за случувањата во светот без поттикнување на омраза или заземање на страна. Мисија24 не поддржува војна или било каков вид на насилство!