Руските специјалци и ,,ТРЕНИНГОТ НА СМРТТА!

Сигурно веќе сте забележале “ЛУДИ” тренинзи и показни вежби кои ги изведуваат разни специјални единици ширум светот, но она кое го презентираат Руските специјалци е навистина нешто кое остава без здив!


Застрелување на колега во панцир, стрелање во мета која се наоѓа на неколку милиметри од главата на друго воено лице, ноќно пукање во мета и слично. Самото ова е доволно ваквиот тренинг да го наречеме ,,ТРЕНИНГ НА СМРТТА” каде што грешка од само неколку милиметри може да биде кобна и се да тргне наопаку.

Погледнете за што станува збор!

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Главна цел на нашиот сајт е известување за случувањата во светот без поттикнување на омраза или заземање на страна. Мисија24 не поддржува војна или било каков вид на насилство!