(ВИДЕО) Потег на Путин од кого никој не остана рамнодушен!

Претседателот на Русија, Владимир Путин не престанува пријатно да ја изненадува јавноста со своите гестови, кога е во прашање оддавање почит на својот народ.
Сведок за тоа е видеото на кое може да се забележи како Рускиот Претседател на дожд, а притоа без никаква придружба оддава почит на загинат воин.
Кога го запрашале ,,Зошто не користел чадор, за време на ваквиот чин” тој се насмевнал при што одговорил:
– ,,Нашите војници се борат во нај различни услови на бојното поле, независно дали надвор врне дожд или снег тие не носат чадори. Луѓето не се направени од шеќер, неможе дождот да не стопи”.

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Главна цел на нашиот сајт е известување за случувањата во светот без поттикнување на омраза или заземање на страна. Мисија24 не поддржува војна или било каков вид на насилство!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *