ukraine-russia-explosions

Неодамна на интернет осамнаа видеа кои прикажуваат апокалиптични сцени од експлозии кои креираат огромни огнени балони !

На социјалната платфома твитер оваа вечер беа споделени видеа налик оние од апокалиптичните филмови, експлозии кои се воздигнуваат и по стотина метри беа забележани во неколку Украински области од камерите на мобилните телефони на лица кои беа затекнати на безбедна оддалеченост од експлозиите.

Дали Претседателот на Русија има сериозни намери да употреби нуклеарно оружје на теиторија на Украина останува да видиме, додека во продолжение ви прикажуваме видеа од ноќешните експлозии.

(ВИДЕО) Мобилизирани Чеченските паравоени сили! 10.000 војници се подготвени да заминат за Украина!

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Главна цел на нашиот сајт е известување за случувањата во светот без поттикнување на омраза или заземање на страна. Мисија24 не поддржува војна или било каков вид на насилство!

By admin24

Leave a Reply

Your email address will not be published.