Ukraina-Rusia-Vojna-Putin

Погледнете што рускиот претседател Владимир Путин одговори на прашањето дали очекува војната да се прошири и на територија на Европа.

Во своето излагање Претседателот Путин објасни дека случувањата во Украина не се тие кои можат да доведат до проширување на војната во Европа и дека главен виновник за тоа би било НАТО кое веќе има историја во која има направено војна во Европа истиот моментот кога ја бомбардираше Југославија и една од европските престолнини – Белград.

Погледнете што друго истакна Владимир Путин на што германскиот претставник остана без зборови.

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Главна цел на нашиот сајт е известување за случувањата во светот без поттикнување на омраза или заземање на страна. Мисија24 не поддржува војна или било каков вид на насилство!

By admin24

Leave a Reply

Your email address will not be published.