(ВИДЕО) Со што располагаат Русија и Турција и во кого е воената надмоќ

Статијата и видеото кои што следуваат во продолжение се од информативен карактер, и во нити еден случај не се со цел да поттикнат било каков конфликт !

Што навистина би се случило доколку Русија и Турција објават војна, со што овие две држави располагаат и што се би можеле да употребат едни против други погледнете во видеото кое што следува.

https://youtube.com/watch?v=3I5tFAFAEv8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *