(ВИДЕО) Парче мебел кое секој љубител на оружје го остава без здив!

И додека во нашата земја добивањето на дозвола за набавка на оружје знае да трае со месеци (некогаш и години) тоа не е случај во странство, поточно Америка.

Америка важи за земја каде што законот дозволува во својот дом да поседувате БУКВАЛНО секакво оружје кое сте подготвени да го платите. Доказ за ова е видеото кое се појави на интернет во кое “Луд” Американец за себе си набавил и тенк (погледнете тука).

Откако ќе добиете дозвола за набавка на оружје и истото ќе успеете да го набавите, потребно е да имате соодветен простор каде што истото ќе се чува, а воедно и штити од тоа да не дојде во непосакувани раце.

Во видеото кое што следува во продолжение ќе имате можност да погледнете СОВРШЕНО решение за чување на вашата вредна колекција на оружје. Станува збор за парче мебел кое навидум е сосема обично и нормално, се додека не се зададе говорна команда од ГАЗДАТА на куќата, што се случува потоа погледнете сами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *